Echipa Reuma Clinic

Medic Primar Reumatolog Simona Popescu

Dr. Simona Popescu

Medic Primar Reumatolog
Medic Specialist Recuperare Medicala

Despre Dr. Simona Popescu

Am absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti in anul 2002. M-am specializat in Reumatologie in cadrul Spitalului "Sfanta Maria" din Bucuresti, examenul de medic specialist promovandu-l cu nota 9,36. In 2016 am sustinut examenul de medic primar in cadrul spitalului Sf. Maria,Bucuresti, nota 9.

 

Ulterior am urmat specializarea in Recuperare, Medicina fizica si Balneologie in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Elias din Bucuresti. Examenul de specialitate l-am promovat cu nota 9.20. Am participat la multiple cursuri de pregatire in ecografie musculoscheletala, iar in anul 2011 am efectuat un stagiu de pregatire in Tielt, Belgia pentru a-mi intregi pregatirea. A urmat obtinerea atestatului de ecografie musculoscheletala.

 

In anul 2009 am obtinut un atestat international de Osteodensitometrie clinica (ISCD). Am prezentat lucrari de specialitate in cadrul Congreselor Nationale de Reumatologie si Medicina Interna. Am prezentat la sectiunile de postere, doua lucrari in cadrul congreselor Europene de Reumatologie si Medicina Interna.

 

De asemenea am fost participanta la un proiect de cercetare (CNSIS – competitia Idei 2008) "Studiu privind dezvoltarea unui scor standardizat de evaluare ecografica a atritei reumatoide precoce in scopul identificarii ferestrei terapeutice si monitorizarii evolutiei sub terapie remisiva".

Kinetoterapeut Vojta Ciprian Popescu

Kt. Ciprian Popescu

Terapeut Vojta

Despre Kt. Ciprian Popescu

Am absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, Specializarea Kinetoterapie din cadrul Universitatii Pitesti in anul 2007, iar din luna octombrie a aceluiasi an mi-am inceput activitatea de kinetoterapeut al Lotului National de Kaiac-Canoe U-21, timp de aproximativ un an.

Ulterior, timp de doi ani, am avut o colaborare cu Lotul National de Haltere (U-21).

 

Intre 2011 si 2013 mi-am definitivat studiile de Master ,,Kinetoterapia in Reeducarea Neuromotorie,, din cadrul Universitatii din Craiova.
In activitatea pe care o desfasor am cautat in permanenta sa fiu cat mai bine pregatit pentru a-mi ajuta pacientii  si pentru a fi la curent  cu noutatile din domeniu. In acest scop am lucrat in calitate de voluntar in cadrul centrului de copii cu dizabilitati “Sfantul Andrei din Pitesti “ si am efectuat cursuri si stagii de pregatire profesionala:
Aprilie 2014- Septembrie 2015
Curs formare profesionala: ,,Kinesiologia dezvoltarii aplicata sugarilor, copiilor si adolescentilor cu tulburari de miscare” dupa Dr.V.Vojta, cu dreptul de a practica terapia Vojta.
15-16 Februarie 2014
Curs formare profesionala ,,Radiologie si imagistica pentru fizioterapeuti-Membrele superioare si inferioare
17-19 Noiembrie 2013
Curs Medical Taping (basic course)
08-11 Noiembrie 2013
Curs formare profesionala „ Noutati in recuperarea neuro-motorie a copiilor cu dizabilitati” , Bucuresti, Romania.
18-19 Noiembrie 2011
Certificat de participare, Neuromuscular diseases: professional parents and patients
1st International Workshop Multidisciplinary and collaborative team approach in managing neuromuscular disorders, Craiova, Romania.

 

In afara acestora, am participat periodic la evaluari si sesiuni de pregatire profesionala continua.
Activitatea mea profesionala consta in recuperarea pacietilor adulti cu patologie neurologica, ortopedico-traumatica, reumatologica si a copiilor cu patologie neurologica (intarziere in dezvoltarea neuromotorie, pareze periferice si centrale) sau tulburari de statica vertebrala (cifoze,scolioze,talus valgus, etc).

asistenta

As. med. Lavinia Dobreanu

As. med. generalist

Despre As. med. Lavinia Dobreanu
As. Constantin Ana

As. Constantin Ana

Asistent principal BFT

Despre As. Constantin Ana